Uitleg

wassalon rembrandt roosendaal

Wassalon REMBRANDT

SINDS

1980

PASSIE EN AANDACHT VOOR UW WAS

T 0165 54 00 22

OVER ONS

Achtergrond

Wassalon Rembrandt is een privaat familiebedrijf dat bekend is om persoonlijke aandacht voor uw wasgoed. Wij zijn geen grote winkelketen. Het voorstaan van een persoonlijke benadering van onze klanten, doen we al meer dan 35 jaar. Onze klanten zijn tevreden. Wij hebben passie en aandacht voor ons vak. Hierdoor werken we zodanig, dat wasgoed dat kwijt of kapot raakt zo goed als tot het verleden behoort. Op het moment van binnenkomst wordt uw wasgoed bekeken, gesorteerd en geteld. Na het wassen wordt dit opnieuw gedaan, zodat we zeker weten dat u hetzelfde wasgoed als dat u ingeleverd heeft, weer terug krijgt.

 

Haal- en brengservice

Wij kunnen met u afspreken het vuile wasgoed op te halen en het schone weer terug te brengen. Wij hanteren hiervoor vaste ophaaltijden en bezorgmomenten.

 

Wij werken voor

Wij werken onder andere voor zorginstellingen. Bijvoorbeeld voor clienten van stichting Groenhuysen en S&L Zorg in Roosendaal en omstreken. Wij verzorgen voor hen de persoonsgebonden was Tevens verzorgen wij het wasgoed voor diverse horeca bedrijven. Ook werken we voor diverse bedrijven in verband met reinigen van werkkleding en doen we de kantinewas. Ook privé personen die bijv. (tijdelijk) geen wasmachine hebben, kunnen bij ons terecht.

 

Uw volledige was

Bij ons kunt u uw gehele was laten doen. Uw bedgoed, badgoed, boven- en onderkleding, nachtgoed, etc. Ook reinigen wij uw dekens, gordijnen, tapijten en dergelijke. Wij zijn geen stomerij, en maken dus geen gebruik van chemische reinigingsprocessen. Is uw was niet gelabeld? Wij kunnen daarvoor zorgdragen.

 

Bereikbaarheid

Ons bedrijf is goed bereikbaar, op de begane grond van winkelcentrum Rembrandtgalerij in Roosendaal. Zowel met de auto, met het OV, met de fiets als lopend zijn wij prima te bereiken.